Pin It

המטבח שלכם יכול להפוך למקום נוח ויעיל לעבודה. לי זה ברור, מה איתכם? 
המטבח הוא לב הבית, הוא המקור לחיים, ממנו יוצאים הריחות לטיול (בין החדרים) בליל שבת. הסירים המבעבעים על הגז הם הסימן לבטן להתחיל לקרקר. המטבח הוא כמו חדר מבצעים. כשכל בני הבית מתיישבים לשולחן הצלחות מתמלאות והסיפורים מתחילים להישפך:

מי אמר למי, מה ההוא מתכנן מחר. אידאות, עקרונות, מחשבות, דעות מוחלפות כאשר הצלחות מלאות. תסכימו איתי שהמטבח זקוק לתשומת לב מיוחדת. הבישול בו יכול להפוך לחוויה נוחה יותר משחשבתם.

מטבחים במסעדות ובבתי מלון בנויים בצורה כזו שהבישול בהם יהיה יעיל, אפקטיבי, נקי, מזמין ונוח: המיקום של משטחי העבודה, גודל הכיורים, מיקומם לעומת מבנה הכיריים הרחב, אזורי המזווה, אזורי שטיפת הכלים, סוג הברזים, כל אלה חשובים לבשלנים, לטבחים ולעוסקים בתחום המזון והמשקאות... בדיוק כמו בסרטון המצורף. אז מדוע שלא חשוב גם עבורכם?

מי מביניכם, שמכין את הארוחות בבית בטח מחייך לעצמו. הרבה יותר קל לעבוד בחלל גדול, מרווח ונוח מאשר בחלל קטן שאין בו מקום לזוז. "אף אחד לא יודע זאת" שרים אלטון ג'ון וקיקי די "אבל ליבי איתך/איתכם".

אתם מתכננים שיפוץ למטבח?
שווה לכם שיחת ייעוץ עם השף ארז שטרן. שמלבד היותו שף פרטי עם ניסון של שני עשורים, ראה, התנסה וחווה עבודה באין ספור מטבחים מקצועיים וביתיים כאחד במהלך שנות עבודתו בארץ וברחבי אירופה. עם ניסיון כמו שלו, אנחנו בטוחים שהוא יכול לעזור למטבח הביתי שלכם להפוך למקום נוח ויעיל לעבודה גם אם הוא קטן. לכן, כדאי שנשוחח. מקסימום הרווחתם רעיונות חדשים.
שמי ארז שטרן. כיום אני משמש בעיקר כשף פרטי המתארח בביתם של לקוחותיי וגם יודע להציע מגוון מקומות לאירוח ואירועים בתל אביב. שנים של ניסיון במסעדות בצרפת ובמסעדות גורמה בארץ גרמו לי להבין שלכל אחד מגיע להגשים חלום ולבשל ארוחות גורמה בביתו, במטבח הביתי. אני אוהב לארח חברים ואירועים הן בבית והן בעבודה: התכנסות משפחתית, ימי הולדת, חתונות, בריתות וחגיגות בר מצווה וכמובן שגם אירועים עם אוריינטציה עיסקית. אני מוצא כל פעם מחדש כמה חשוב שהמטבח שלי יהיה מעוצב ומסודר כמו שצריך כדי שיהיה לי נוח לעבוד בו.

איך זה אצלכם בבית?
מי שרגיל לעבוד בסביבה שאינה נוחה, לא תמיד מבין על מה אני מדבר, ומה היתרון שלי כשף בעיצוב מטבחים ביתיים. לא פעם ולא פעמיים, אנחנו מתרגלים למה שיש, יודעים לנווט את עצמנו במרחב הקיים במטבח הביתי. מלבד היותי שף שמבשל לאנשים ולקבוצות, אני מציע שירות של עיצוב ושיפוץ של מטבחים. ואם כבר שיפוץ, אז למה לא לעשות את זה כמו שצריך הפעם?
חווית הבישול במטבח הביתי היא חלק מהחיים, בין אם נרצה בכך ובין אם לאו. אוכל הוא חלק מהחיים שלנו כבני אנוש. המטבח הוא עניין של התפתחות אנושית. ועל ציר הזמן, ברור לכולם כי המטבח הוא נקודת ייצור חשובה בתפריט השובע היומי של כולנו מחד וגם סוכנות לייצור חוויות רגשיות וזכרונות מאידך. בעזרתי, המטבח שלכם יכול להיות מעוצב בצורה הנכונה כדי שלכם יהיה נוח לעבוד בו. זה לא משנה אם מדובר במטבח קטן או גדול. ישן או חדש. הניסיון שלי במאות המטבחים בהם עבדתי כשף מקצועי יעזור לכם לבצע את התוספות ולתכנן את העיצוב הנכון והמתאים לכם בהתאם לחלל ולאפשרויות העומדות בפניכם. רגע לפני שאתם מזמינים מטבח מאיקאה או מנגר צמרת, עשו לעצמכם טובה, התקשרו אליי לתיאום פגישת ייעוץ ראשונית ללא תשלום. איכות החיים שלכם יכולה להיות הרבה יותר טובה ממה שהיא עכשיו, והמטבח שלכם יפה יותר ופרקטי לכל המשתמשים בו. "אני רוצה להיות איתכם בכל מקום" - שרים להקת פליטווד-מק

אז איך אני עושה את זה?
בדיוק כפי שאני מסביר איך זה עובד אצלנו מבחינת בניית אירועים ותפריטים, כך בתחום בניית מטבחים: אני לומד את הרגלי הבישול והביצועים שלכם במטבח. מנתח הן את צורות העבודה הנכונות שלכם והן את הטעויות הקיימות במטבח הביתי שלכם. אני פה תמיד בשביל להסביר, ללמד ולהדריך את כל הנוגעים בדבר מה ואיך צריך מטבח להיראות ולהיות מעוצב. אני מציג בפניכם את ההרגלים הקולינאריים שלכם ומראה לכם כיצד עם שינוי בעיצוב המטבח (לפעמים אלו הם שינויים קלים), הם הופכים להיות הרבה יותר נוחים, ופרקטיים. במטבח-הן העיצוב המודרני והן הפרקטיות חשובים לעוסקים בבישול. זו ההבטחה שלי (כחלק מאמנת השירות).

במידה וכבר שיפצתם את המטבח ואתם רוצים לחשוב מחוץ לקופסא כיצד לממש את הפוטנציאל שבו, או שאתם חיים בבית ורוצים רק סידור מחדש של תכולת המטבח, השף ארז שטרן יודע להציע גם שירות של שף לסידור הבית והמטבח, אותו תוכלו לרכוש לעצמכם כשובר מתנה או להציע לחברים שזה מכבר עברו לבית חדש.

ציון 0 מתוך 5 - הצביעו 0
Thank you for rating this article.