ארז שטרן הוא השף המתמסר.

אצלו תמצאו מסורת צרפתית, חומרי גלם ים תיכוניים והשראה בינלאומית. זוהי על כן, המסגרת הקולינרית שבה מבשל השף ארז שטרן את ארוחות הגורמה המופלאות שלו.


אחרי שאירח ובישל בביתו הפרטי, פתח שטרן, בוגר בית הספר "פול בוקוז" בצרפת, לופט תעשייתי מרווח ומשופץ, מרוהט בתפאורה ביתית-תקופתית מזמינה. תוכלו לחגוג אצלו שמחות משפחתיות ואירועים עסקיים, לאחל מזל טוב בעודכם מתענגים על פונץ' הדרים ופטריות בר על מחית דלעת ערמונים, לבבות ארטישוק קטנטנים ומיני דגים ובשרים. התפריט היצירתי משתנה ומתחדש כל הזמן, ונקבע בשיתוף עם הלקוח, כמובן. בחלל של שטרן המטבח פתוח לסלון ולשולחן האוכל, ולהטוטי השף גלויים לכול ומעוררים את החושים
 הכי הכי> ארוחת טעימות של 10 עד 15 מנות הכוללת גם מבחר לחמים, ממרחים, שתייה קלה וחמה ויין הבית. כל זאת אל מול נוף פתוח ומרהיב.
שעות פעילות> מדי יום, בתיאום מראש

ציון 0 מתוך 5 - הצביעו 0
Thank you for rating this article.