כלים: תבנית קוגלהוף, מיקסר קיטצ'ן-אייד, ברנר גז

זמן הכנה: 30-40 דקות בסך הכל

זמן אפייה: 30 דקות

מספיק לכמות של 10 סועדים

החומרים לעוגת הדבש:
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
6 כפות דבש
6 כפות דבש
7 כפות קמח תופח
1 כפית קינמון

כלים: תבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ, מטרפה חשמלית או מערבל מסוג קיצ'נאייד, לקקן, שתי קערות ערבוב מזכוכית או קרמיקה המתאימה גם למיקרוגל

זמן הכנה: 15-20 דקות
זמן אפייה: 30-40 דקות

מצרכים:
400 גר' שוקולד
200 גר' חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
8 ביצים
70 גר' סוכר (כשליש כוס)
70 גר' קורנפלור או קמח

אופציה להעשרה: תמצית וניל / תמצית קפה

כלים: תבנית אפייה קפיצית בקוטר 24 ס"מ, בגובה 5 ס"מ, מערוך, קערה, מערבל מזון עם וו לישה

מספיק לכמות אנשים: 10-12 אנשים

מצרכים לבצק:
250 גר' קמח לבן
קורט מלח
205 גר' חמאה לקוביות
55 מ"ל מים

למלית:
5 גר' מלח
7 ביצים
450 גר' סירופ תירס בהיר
תמצית וניל עם גרגירים
45 מ"ל וויסקי מסוג איכותי
75 גר' חמאה מומסת
290 גר' סוכר חום
340 גר' פקאן קלוף שלם וקלוי

כלים: 2 תבניות אפייה בקוטר 22 ס"מ, בגובה 2 ס"מ או תבנית עגולה מסולסלת בקוטר 26 ס"מ

מספיק לכמות אנשים: 8-12 אנשים

מצרכים לבצק:
300 גר' קמח תופח (כוס וחצי)
1 כוס סוכר
1 כוס שמן קנולה/סויה
3 ביצים
קורט מלח
1/2 כוס רסק תפוחי עץ
1/2 גביע שמנת חמוצה
1/2 כפית תמצית וניל
אפשרות: כף פרג טחון

שמן סויה /חמאה/תרסיס לשימון התבניות
3 כפות לערך של פירורי לחם לדיפון התבנית

לפרי: 1/2 ק"ג שזיפי שגיב טריים מגולענים חתוכים לחצאים (בעונת החורף אפשר להשתמש בשימורים שזיפים אך יש להקפיד לגלענם)
2 כפות סוכר
1 קפית קינמון

אפשרויות נוספות: פירות עונתיים כגון: דובדבנים (או משומרים) מגולענים, פירות אדומים (פטל /אוכמניות / חמוציות), חצאי/רבעי תאנים טריות חתוכות לאורך, פלחי נקטרינה (ללא גלעין) או אפרסק או חצאי מישמש טריים

לקישוט:
אבקת סוכר 

רוצים לראות את סרטון ההכנה? הקליקו על "קראו עוד" ותוכלו לצפות בסרטון

כלים: תבנית: מלבנית (27X33 ס"מ) או תבנית עגולה (בקוטר 24 ס"מ)
זמן הכנה: 15-20 דקות
זמן אפייה: 45-50 דקות

מצרכים לתחתית:
250 גרם ביסקוויטים (הכי מומלץ עוגיות יין כשרות לפסח של מאפיית פפושדו)
125 גרם חמאה מומסת
1 כף סוכר
3 כפות שיבולת שועל
1 כף קינמון טחון

מצרכים לגבינה:
750 גרם גבינה לבנה (עדיף 9% שומן)
3-4 ביצים (תלוי בגודלם)
200 גרם סוכר (כוס)
3 כפות קורפלור (או 80 גר)
1 כף תמצית וניל איכותי (עדיף כזו עם גרעיני הוניל)
2 יחידות שמנת חמוצה

כלים: תבנית קרמיקה אובלית או עגולה, מערבל מזון בסגנון קיטשן-אייד, מחבת טפלון

כמות מספקת: 12-20 אנשים

מצרכים:
10-12 בננות שלמות בשלות
50 גר' חמאה
3-4 כפות סוכר

לבצק הקראמבל:
600 גר' (3 כוסות) קמח לבן
200 גר' חמאה מומסת
100 גר' סוכר
1 ביצה

קישוט: אבקת סוכר / קינמון טחון

כלים: תבנית: מלבנית (27X33 ס"מ), קערה לערבוב, מיקסר ידני או מערבל בסגנון קיצ'ן-אייד, לקקן
זמן הכנה: 15-20 דקות
זמן אפייה: 40-45 דקות
 
מצרכים:
220 גר' שוקולד
300 גר' חמאה
5 ביצים
550 גר' סוכר (2 ושלושת רבעי כוסות)
220 גר' קמח

חמאה/שמן לשימון התבנית
 
אופציה להעשרה: תמצית וניל / תמצית קפה
לקישוט:  מלח ים גס / שוקו-צ'יפס מריר/לבן/אגוזי פקאן

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.