השף הפרטי ארז שטרן מארגן ללקוחותיו ארוחות לאירועים שונים לפי הזמנה - ועיצוב השולחן הוא חלק חשוב בעבורו. "הסביבה שבה אנו אוכלים, חשובה לא פחות מאשר האוכל, ואין ספק שהיא צריכה להיות נאה, אסתטית ומעוצבת".


שטרן אומר כי הצלחות והכוסות המשמשות אותו סטנדרטיות יחסית, ואילו ההשקעה מתבטאת בפריטים אחרים, לדוגמא "ג´ולות בצבעים שונים, עיצוב פרחים בצורה כזו או אחרת, נרות מיוחדים ועלים או צדפים מפוזרים".

שטרן מודע לחשיבות של עיצוב השולחן, אך מדגיש נקודה חשובה: "אנשים נוגעים במה שמונח על השולחן ומזיזים דברים, לכן חשוב שפריטי העיצוב יהיו ניידים". חלק משמעותי נוסף, הוא עיצוב המנות עצמן. שטרן ממליץ להשתמש בצלחות לבנות. "כל מה שאשים על צלחת לבנה יבלוט יותר, לעומת צלחת מקושטת וצבעונית, שבה הייחוד של עיצוב המנה פחות מורגש".

לכבוד ראש השנה מציע ארז להגיש בפתיח מחית דלעת וערמונים עם פטריות מוקפצות בשמן זית ושמן בזיליקום לקישוט. לקינוח, ארז ממליץ על צלחת קינוחים עשירה הכוללת עוגת שוקולד פאדג´ עם גנאש שוקולד חלב, סנדוויץ קרמבו תמרים, עוגת גבינה וקינמון מעוטרת בתאנים, יוגורט חלבה ומי ורדים, קרם ברולה וקרם פירות יער עם מרק פירות אדומים. צלחת קינוחים עשירה שכזו, תבטיח לכם בוודאי שנה מתוקה במיוחד.

ציון 0 מתוך 5 - הצביעו 0
Thank you for rating this article.