שף ובעלים:

ארז שטרן

מוטו:

סטודיו שף

קילומטראג':

החל מאפריל 2004

לימודים:

שנתיים, בביה"ס ע"ש פול בוקוז, ליון-צרפת.

מכללת הדסה ירושלים - לימודי טבחות סוג 1

המכללה למנהל ירושלים - לימודי הקמה וניהול עסק קטן

טלפון:

050-5852785

הזמנות:

יש להזמין מקום מראש (בטלפון / דרך טופס צור קשר / בטופס שבתחתית כל דף באתר).

שעות פעילות: על פי דרישה.
התכנסות והגעה למקום:

בגמישות מירבית לפי צורכי הקבוצה וכמובן גם בהתאם ללוח הזמנים. השף ארז שטרן מגיע בדרך כלל כשעה לפני תחילת האירוע

תפריט בוקר:

על פי תיאום מראש

בראנץ':

11:30

ארוחת צהריים: 13:00
ערב ואירוע קוקטייל: 20:00
סעודות פרטיות: החל מזוג לארוחה רומנטית ועד 70 איש בישיבה.
אירועי קוקטייל: עד 100 איש.
למה מתאים?:

לכל סוג אירוע בין אם כאירוע פרטי, אירוע לכל חגיגה, ימי הולדת, ימי נישואין, שבת חמין, מסיבת רווקים ורווקות, ברית/בריתה, חתונות קטנות, בר ובת מצווה. או כל אירוע עיסקי כגון השקות מוצר, ימי עיון, מסיבת עיתונאים, תצוגות אופנה, ישיבת דירקטוריון, ימי צילומים (וידאו או סטילס), סדנאות בישול, ישיבות מוטיבציה והתכנסויות שונות לצוותי עובדים או למפגש הנהלה, אירוח אנשי עסקים מחוץ לארץ . מתאים במיוחד כשובר מתנה לפודיז קרובי משפחה ואהובים.

כשרות:

אין תעודה, אך מותאם לצורכי הקבוצה והמוזמנים (ניתן להקפיד על מרכיבי כשרות במרכיבי הארוחה עצמה).

קוד לבוש:

לא מחייב. מומלץ סמארט קז'ואל עד מחוייט-אלגנטי.

סוג מטבח:

צרפתי, עם השפעות ים תיכוניות והשראה בין לאומית.

מומלץ:

תפריט טעימות הכולל בין 10-15 מנות ומלבד הארוחה מכיל גם אפריטיף ומשעשע חיך, מבחר לחמים וממרחים

שתייה:

מספר מיצים ומוגזים, לשולחן קנקני מים ומי סודה, שתייה חמה (בסוף הארוחה) כמו גם יין הבית.

עמלת חליצה: בד"כ לא נגבה, אך תלוי בחיוב הכולל של האירוע.
זמן אירוח ממוצע: יכול לנוע בין 3 עד 5 שעות.
בר משקאות: אפשרי, אך בתיאום מראש (שירות בתוספת תשלום).
שירות DJ ומוסיקה: אפשרי, אך בתיאום מראש (שירות בתוספת תשלום).
שירותי הפקת אירוע: אפשרי, אך בתיאום מראש (שירות בתוספת תשלום).
מה כלול?: ארוחות אצלנו מאוד מפנקות וכוללות תפריט עם 10-15 מנות. כאשר מלבד התפריט עצמו, אנו מציעים גם מבחר לחמים וממרחים, שתייה קלה וחמה (בסוף הארוחה), כמו גם יין הבית
עזרים טכניים: אפשרי, אך בתיאום מראש (כל פריט בתוספת תשלום דיפרנציאלי ועל פי הזמנה).
טווח מחירים: מחירון אירועים יכול לנוע בין עלויות בינוניות (450/500 ₪ פר אדם) עד גבוה (800/900 ₪ פר אדם) בהתאם להזמנה ולחומרי הגלם שיופיעו בתפריט, וליין שיתלווה לארוחה.
אמצאי תשלום: מזומן, צ'ק מזומן, הפקדות או העברות בנקאיות - ינתנו במעמד הפקת הצעת המחיר.
אמצעי תשלום דיגיטליים: אפליקציות ביט logo BIT או פיי pay או פייבוקס paybox
כרטיסי אשראי: לא מתקבלים.
מיקום:

השף ארז שטרן מגיע כיום בעיקר לבתים של לקוחות אך בקונסטלציה של קבוצות גדולות (25 איש ומעלה) נוכל לארגן לכם גם לוקיישן.

הלוקיישנים שאיתם אנו עובדים, נמצאים וממוקמים באיזור המרכז עם התמקדות בתל אביב רבתי. הלוקיישנים נחשבים כייחודיים, אסטטיים ומזמינים בהם כמעט תמיד המטבח יהיה פתוח - לחדר אוכל ולסלון או חדר ההסבה.

נגישות:

ברוב המקומות איתם אנו עובדים, הנגישות מלאה ונוחה לנכים ולעגלות תינוקות. בכל מקרה, הסברי הגעה ניתנים פרטנית פר אירוע.

שירותי חניה: אפשרי, אך בתיאום מראש (ובתוספת תשלום)
אטרקציות שניתן להזמין באירוע? קוסם, מרצה, מספרת סיפורים, מנפח בלונים, שירותי מוסיקה, הרכב מוסיקלי, הרכב ג'אז, אמני אשליות ואומני חושים מכל סוג שמופיעים על במה, שירותי בר, מיצגים אומנותיים. עמדת גלידות/שלגונים
מה עוד השף ארז שטרן עושה?

ארז מפיק, כותב, מסגנן ועורך ספרי בישול ליחידים ומשפחות המעוניינות באיזכור ושמירה של מסורת משפחתית. מלווה יחידים וקבוצות לטיולים וסיורים קולינריים בארץ ובחו"ל. מתכנן סיורים וטיולים קולינריים. מעביר סדנאות במבחר נושאים שונים והרצאות בנושאי מזון, חווית שירות ומסעדנות. בנוסף, תמצאו את השף ארז שטרן מציע שירותי קונסיירג' לחברות וללקוחות פרטיים, שירותי בניית מטבחים כמו גם שירותי עיצוב הבית והמטבח.

משלוחים:

לשף ארז שטרן גם חנות משלוחים להזמנות של מגשי אירוח ואוכל מוכן.

מיזוג אוויר:

 קירור בימות הקיץ. מערכת חימום בימי החורף והקור - על פי צורך

מדיניות עישון  על פי חוק, אין מעשנים בחלל האוכל, אלא רק בחוץ-בחלל הפתוח

צלמים:

ענת ספרן, הראל רינצלר, שלומי ברנטל, סטיב ניימן, בועז לביא, דניאל לילה.

תוכן שיווקי:

ארז שטרן

עריכה מוסיקאלית: ארז שטרן
עריכת קטעי וידאו: ארז שטרן