הבלוג של ארז שטרן

credit: www.kcwellnessclub.com

העיתונות והמדיה האלקטרונית חוגגות תוך גילוי מה שאנחנו תמיד ידענו על שינה. זה התחיל בשנת 2016 עם יצאתו לאור של רב המכר "מהפכת השינה", ספרה של אריאנה הפינגטון

credit: www.townandcountrymag.com

בין אם יש לכם דעה מגובשת על יין מסויים שאתם אוהבים ובין אם קניתם בקבוק יין מחנות היין המקומית בסביבת מגוריכם, אתם בטוח מודעים לחשיבות הגשת היין בטמפרטורת הנכונה ועד כמה היא יכולה לשפר את חווית השתייה, לתרום לטעמי האוכל המושלם שבישלתם ואולי אפילו להרים את האווירה בזמן הסעודה.

credit: www.webstaurantstore.com

יין, חוץ מהיותו אחד משמחות החיים הוא מרכיב מרכזי (גם ולמרות היותו נמזג לצד האוכל) בזמן סעודה. על אחת כמה וכמה בארוחת של תפריטי טעימות בין אם בקרב חברים או עם בני משפחה קרובים ואפילו עוד יותר כאשר אתם מתכננים יציאה למסעדה. אז קבלו מאיתנו כמה כללי אצבע של עשה ואל תעשה בהבאת יין למסעדה.

credit: www.guydemarle.com

אין ספק שרבים מהשפים של הדור החדש בין אם הם מנהלים מסעדות או מטבחים מוסדיים (של בתי מלון וגני אירועים) מנסים להיות תמיד מתוחכמים בעזרת הבישול המודרני, כאשר מטרתם היא לצור מנות בעלות מנעד טעמים ייחודי ומבודל. בין שאר הסיבות לכך, תמצאו את הרצון לספק את הצורך בחידושים ללקוחות, לענג את תאוות...

credit: www.thestaffdirectory.com

זוכרים את המסעדה ההיא שישבתם בה פעם ולא רציתם שהערב יגמר? היום (במיוחד בעת הסגרים של תקופת הקורונה) אתם לא חייבים לצאת מהבית כדי ליהנות מאווירה ייחודית, מריחות משגעים ומטעמים שמתפוצצים בפה. המסעדה יכולה בקלות להיות - אצלכם בבית – והשף יכול לבוא עד אליכם.

credit: durhamlane.com

כשף וכמי שלמד (בין השאר) את יסודות הכלכלה בבית הספר ע"ש פול בוקוז בליון, אהבתי את החוק בכלכלה שנקרא "חוק פארטו". זהו חוק בכלכלה שידוע גם בכינויו חוק ה- 20 / 80. יש לו הרבה השלכות והגדרות, כאשר שתיים מהן - אני אוהב במיוחד.

צלם: הראל רינצלר

בטח קרה לכם שאתם צריכים בעל מקצוע שיגיע אליכם הביתה? אתם בטח מעבירים אותו איזה שהוא איפיון ראשוני או סלקציה מקדימה לפני שהחלטם להזמין דווקא אותו. זה יכול להיות חשמלאי (עדיף מוסמך עם תעודות), זגג או אפילו נגר או רפד. לגבי קיום אירוע ביתי עם שף פרטי, אנחנו בסטודיו שף – ארז שטרן, ממליצים לכם...

בשנים האחרונות הולך ומתפתח בארץ טרנד של אירועי בוטיק. אירועים כאלו הם למעשה אירועים שתפורים במיוחד עבור הדרישות הספציפיות של כל אירוע ואירוע, ודורשים תשומת לב מיוחדת ומקום שיודע לתת את המענה ולספק את כל הצרכים של מפיקי אירועים ולקוחותיהם.

credit: iStock

קרה לכם שהסתבכתם עם המתכון לגפילטע פיש? טוחנים שעות במטבח בעוד שהפנטזיה שלכם היא בכלל לצאת גדולים בלי להשקיע יותר מידיי בארוחת ערב חג ראש השנה? התפריט משעמם אתכם יותר ויותר משנה לשנה?

credit: Rosemary Lowndes

או כל הטריקים שמסעדנים יגרמו לנו להזמין יותר החל ממוסיקה המתאימה לבחירת יין ועד שמות זרים שנשמעים אותנטיים על אף זרותם, למסעדנים יש דרכים רבות לשכנע את הסועדים להזמין ארוחות עתירות רווח.

credit: blog.dacadoo.com

בעיני אנשי בריאות ודיאטנים רבים, תקופת החגים היהודיים הם סוג של מלכודת דבש עבור אלה שמודעים לתזונה בריאה ושמירה על המשקל, כיוון שאין ספק שקשה לעמוד בפיתויים.אז מצאנו עבורכם מספר טיפים חשובים ביותר לעת הזו כדי לעבור בכיף את החגים (בין אם מדובר בחגי תשרי או בחגי האביב):

credit: Getty images

יכול להיות שזה יום הנישואין שמתקרב שגורם לכם לבדוק מהן האופציות שעומדות בפניכם להפתיע אותו/אותה ויכול להיות שזה יום ההולדת שלה, יכול להיות שאת רוצה לציין את חידוש ברית הזוגיות או שאתה רוצה להפתיע אותה מכל סיבה אחרת, אין כמו שף פרטי לארוחת גורמה בשביל להשיג את המטרה.

צלם: בועז לביא

אנחנו חיים בעולם שטוח מלא בהצעות ותחרות עם שפע של מאכלים שונים ומזונות שקורצים מכל עבר. המגוון של מטבחי העולם – גם הוא רחב. החל ממטבחים אירופאים כמו הצרפתי והאיטלקי המשך במטבחי אסיה המרובים ועד למטבחי דרום אמריקה המאופיינים.

בסטודיו שף-ארז שטרן, מציעים ליווי מקצועי של שף פרטי ושל מתכונאי לצורך הוצאת ספר בישול משלכם, שירכז את המאכלים שעליהם גדלתם. איך עושים את זה? מתחילים עם הטיפים שאספנו עבורכם.

credit: visitgreece_uk @tripadvisor

האוכל היווני תפס מקום חשוב בתרבות העתיקה אך, אך תופס גם בתרבותנו העכשווית. בסיפורי המיתולוגיה היווניים תמצאו מונצחים את דימיטרה – אלת התבואה, ואת דיוניסוס – אל היין. שניהם נחשבו כאלים הפופולרים ביותר בקרב בני האדם. מקום חשוב ניתן לאמברוסיה (מזון האלים) ולנקטר (משקה האלים), שכל מי שהיה שותה ממנו...

עלית בסולם הדרגות במערך המשרד והעבודה? מברוק. משום מה, יום ההולדת שלך מתקרב ובמקום שהחברים בעבודה יארגנו לך הרמת כוסית שווה ומפרגנת, הם הודיעו לך בחגיגיות שממך והלאה כל האירועים האישייים במשרד/בפירמה/בחברה הם בחסות העובד החוגג שחייב להרים פריסה באופן עצמאי? (ושכדאי לך שיהיה טעים!!)

credit: shaunstafford.com

הזמנים השתנו והגברים של היום הם לא מה שהיו פעם. כל גבר, ולא משנה הגיל, יכול לשפר את מראה העור שלו בעזרת מספר פעולות פשוטות.

צלם: שלומי ברנטל

30 בינואר הוא יום הקרואסון הבינלאומי. אנחנו כמובן ממליצים לכם לחגוג אותו בכל דרך שתרצו (בבית, בעבודה או בבית קפה) עם קרואסון (כמובן...) חמים וטעים ובעזרה נדיבה של חמאה. למרות שקרואסונים נחשבים כחלק מהמטבח והמומחיות הצרפתית, מקורם האמיתי הוא באוסטריה.

קיבלתי איזה סיפור מלא השראה מחבר, יניב זייד – שמו, אך ידוע יותר בכינויו ד"ר שכנוע. והסיפור קשור לגל הראשון של הקורונה ברבעון הראשון של שנת 2020, כאשר דוכן פלאפל בגבעתיים שקיים כבר 42 שנה

ישראלים רבים שיודעים ליהנות מאוכל משובח, יודעים היום להעריך את היתרונות הגלומים בארוחות עם שף שמגיע עד אליהם הביתה, ומציע מגוון רחב של תפריטים המותאמים במיוחד לחיך ולטעמם המדוייק של המוזמנים, ובמיוחד כאשר האורחים והמוזמנים ישראלים עם טעם פרטיקולרי.

הרשמו לניוזלטר שלנו

לייעוץ ופרטים נוספים

מלאו פרטים ונחזור אליכם, או חייגו: 050-5852785
כתובתנו: דרך בן צבי 84, תל אביב

לידעתכם אנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חווית הגלישה באתר שלנו. מעצם הגלישה באתר הנכם מסכימים לשימוש בקבצי עוגיה.