שף ובעלים:

ארז שטרן

מוטו:

סטודיו שף

קילומטראג':

החל מאפריל 2004

לימודים

שנתיים, בביה"ס ע"ש פול בוקוז, ליון-צרפת.

טלפון:

050-5852785

הזמנות:

יש להזמין מקום מראש (בטלפון / דרך טופס צור קשר / בטופס שבתחתית כל דף באתר).

שעות פעילות: על פי דרישה.
התכנסות:

בגמישות מירבית לפי צורכי הקבוצה וכמובן גם בהתאם ללוח הזמנים.

תפריט בוקר:

על פי תיאום מראש

בראנץ':

11:30

ארוחת צהריים: 13:00
ערב ואירוע קוקטייל: 20:00
סעודות פרטיות: החל מעשרה מוזמנים ועד 70 איש בישיבה.
אירועי קוקטייל: עד 100 איש.
למה מתאים?:

לכל סוג אירוע בין אם כאירוע פרטי, אירוע לכל חגיגה, ימי הולדת, ימי נישואין, שבת חמין, מסיבת רווקים ורווקות, בריתות, חתונות קטנות, בר ובת מצווה. או כל אירוע עיסקי כגון השקות מוצר, ימי עיון, מסיבת עיתונאים, תצוגות אופנה, ישיבץ דירקטוריון, ימי צילומים (וידאו או סטילס), סדנאות בישול, ישיבות מוטיבציה והתכנסויות שונות לצוותי עובדים או למפגש הנהלה, אירוח אנשי עסקים מחוץ לארץ ועוד.

כשרות:

אין תעודה, אך מותאם לצורכי הקבוצה והמוזמנים (ניתן להקפיד על מרכיבי כשרות במרכיבי הארוחה עצמה).

קוד לבוש:

לא מחייב. מומלץ סמארט קז'ואל עד מחוייט-אלגנטי.

סוג מטבח:

צרפתי, עם השפעות ים תיכוניות והשראה בין לאומית.

מומלץ:

תפריט טעימות הכולל בין 10-15 מנות ומלבד הארוחה מכיל גם אפריטיף ומשעשע חיך, מבחר לחמים וממרחים

שתייה:

מספר מיצים ומוגזים, לשולחן קנקני מים ומי סודה, שתייה חמה (בסוף הארוחה) כמו גם יין הבית.

עמלת חליצה: בד"כ לא נגבה, אך תלוי בחיוב הכולל של האירוע.
זמן אירוח ממוצע: יכול לנוע בין 3 עד 5 שעות.
בר משקאות: אפשרי, אך בתיאום מראש (שירות בתוספת תשלום).
שירות DJ ומוסיקה: אפשרי, אך בתיאום מראש (שירות בתוספת תשלום).
שירותי הפקת אירוע: אפשרי, אך בתיאום מראש (שירות בתוספת תשלום).
עזרים טכניים: אפשרי, אך בתיאום מראש (שירות בתוספת תשלום).
טווח מחירים: יכול לנוע בין עלויות בינוניות עד גבוה בהתאם להזמנה ולחומרי הגלם שיופיעו בתפריט.
אמצאי תשלום: מזומן, צ'ק מזומן, הפקדות או העברות בנקאיות - ינתנו במעמד הפקת הצעת המחיר.
אמצעי תשלום דיגיטליים: אפליקציית logo BIT או pay
כרטיסי אשראי: לא מתקבלים.
שדה תעופה:

נמל התעופה ע"ש בן גוריון לטיסות בינלאומיות.

נמלי ישראל:

חיפה או אשדוד.

נגישות:

ברוב המקומות איתם אנו עובדים, הנגישות מלאה ונוחה לנכים ולעגלות תינוקות. בכל מקרה, הסברי הגעה ניתנים פרטנית פר אירוע.

שירותי חניה: אפשרי, אך בתיאום מראש (ובתוספת תשלום)

חנייה:

בשפע וללא תשלום.

מה עוד?

ארז שטרן מעביר סדנאות בנושאים שונים והרצאות בנושאי מזון, חווית שירות ומסעדנות.

מישלוחים:

לשף ארז שטרן גם חנות משלוחים להזמנות של מגשי אירוח ואוכל מוכן.

צורכי משרד עסקיים: טלפון, פקס, חיבור לרשת האינטרנט, wifi מהיר, נקודות חשמל רבות, אלמנטים טכניים נוספים בהישג ע"פ דרישה
מיזוג אוויר:

 קירור בימות הקיץ. מערכת חימום בימי החורף והקור - על פי צורך

מדיניות עישון  על פי חוק, אין מעשנים בחלל האוכל, אלא רק בחוץ-בחלל הפתוח

צלמים:

ענת ספרן, הראל רינצלר, שלומי ברנטל, סטיבן ניימן, בועז לביא.

תוכן שיווקי:

ארז שטרן

עריכה מוסיקאלית: ארז שטרן
עריכת קטעי וידאו: ארז שטרן